top of page

Trips en activiteiten op

Curaçao

Op het mooie Curaçao is een groot aanbod aan trips en activiteiten om het eiland verder te verkennen. Wij van beleef Curaçao appartementen helpen jullie graag met het vinden van datgene wat het best bij jullie past! 

11659158_845603348826194_1566627563_o.jpg

Powerboat Caribbean

Wil jij een spectaculaire ervaring met een super gezellig en klein team? Dan is de Powerboat echt iets voor jou! 

Klein Curaçao, Beach hopping naar Westpunt & de Blue Room en een snorkel & Sightseeing Tour zijn de trips die zij aanbieden. Ook watersporten en een privé boottrip kan geregeld worden. En nog een groot voordeel; de kans op zeeziekte is erg klein! 
 

Mermaid Boattrips

De Mermaid is een zeewaardig schip die in 2 uur naar het mooie Klein Curaçao vaart. Klein Curaçao ligt zo'n 25 km van het oostelijke puntje van Curaçao en heeft mooie witte zandstranden, kristalhelder water en een schitterend koraalrif! 

mermaid.jpg
bluefinn.jpg

Blue Finn Charters

Een trip naar Klein Curaçao, een snorkeltrip, een Westpunt tour en een Sunset Sailing Cruise zijn de gave trips die de Blue Finn aanbied. Ze beschikken over twee catamarans en een jacht.
 

Tiki Boat Rentals

Be your own Captain! Huur een Tiki Boat en vaar met je vrienden of familie over het Spaanse Water. Je kunt zelfs genieten van je eigen overheerlijke BBQ op de boot!

tiki boat.png
bottom of page