top of page

Informatie

beleef Curaçao appartementen

beleef Curaçao appartementen bestaat uit twee villa's gelegen in dezelfde straat, Kaya Vivaldi. 

Kaya Vivaldi 31

De villa op Kaya Vivaldi 31 beschikt over 3 appartementen op de begane grond, een losstaande studio en een penthouse op de bovenverdieping.

 Er is een buitenbar met barbecue, een privézwembad en meerdere ligbedden. Alle appartementen hebben buiten een eigen zitje. Binnen de muren en achter het elektronische hek is er voldoende parkeergelegenheid.

Kaya Vivaldi 16

De villa op Kaya Vivaldi 16 beschikt over 3 luxe appartementen met elk twee slaapkamers. Elk appartement heeft een privé terras met in het midden een groot gezamenlijk zwembad. Verder is er een ruim balkon met meerdere zitplekken, diverse ligbedden rondom het zwembad en een barbecue. Ook deze villa beschikt over een elektronisch hek met een groot terrein voor het parkeren van de auto's.

 

Ligging

beleef Curaçao appartementen ligt op slechts 30 minuten rijden van vliegveld Hato, in de wijk Cas Grandi. Door de hoge ligging met een heerlijke passaatwind, is het uitzicht geweldig en weids te noemen. Het strand van Jan Thiel ligt op nog geen 5 minuten rijden. “Mambo beach" is te bereiken binnen 10 minuten en het centrum van Willemstad in slechts 15 minuten.

 

Vervoer

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee met een lengte van ongeveer 61 kilometer en een breedte variërend tussen de 4 en 14 kilometer. Wij adviseren iedereen een auto te huren ondanks dat het eiland relatief klein is. Ook het feit dat er bijna geen voet- en fietspaden zijn, de temperatuur hoog is en Curaçao een eiland met heuvels is, is een auto toch echt een must. Als u wilt regelen wij een huurauto voor u.

 

Groepen

Wilt u in groepsverband (maximaal 14 personen) vakantie vieren op Curaçao dan is beleef Curaçao appartementen de ideale locatie. Beide locaties zijn hier zeer geschikt voor. Afhankelijk van de grootte van de groep maakt u gebruik van meerdere appartementen. 

Trips

Op het mooie Curaçao is een groot aanbod aan trips en activiteiten om het eiland verder te verkennen. Wij van beleef Curaçao appartementen helpen jullie graag met het vinden van datgene wat het best bij jullie past! 

bottom of page