Informatie

beleef Curaçao appartementen

beleef Curaçao appartementen is een villa met 3 appartementen op de begane grond, een los staande studio, een studio aan de voorzijde van de villa en een woonhuis op de bovenverdieping. Op deze bovenverdieping wonen wij zelf.

We beschikken over een buitenbar met barbecue. Een privézwembad en meerdere ligbedden. Alle appartementen hebben buiten een eigen zitje. Binnen de muren en achter het elektronische hek is er voldoende parkeergelegenheid.

 

Ligging

beleef Curaçao appartementen ligt op slechts 30 minuten rijden van vliegveld Hato, in de wijk Cas Grandi. Door de hoge ligging met een heerlijke passaatwind, is het uitzicht geweldig en weids te noemen. Het strand van Jan Thiel ligt op nog geen 5 minuten rijden. “Mambo beach" is te bereiken binnen 10 minuten en het centrum van Willemstad in slechts 15 minuten.

 

Vervoer

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee met een lengte van ongeveer 61 kilometer en een breedte variërend tussen de 4 en 14 kilometer. Wij adviseren iedereen een auto te huren ondanks dat het eiland relatief klein is. Ook het feit dat er bijna geen voet- en fietspaden zijn, de temperatuur hoog is en Curaçao een eiland met heuvels is, is een auto toch echt een must. Als u wilt regelen wij een huurauto voor u.

 

Groepen

Wilt u in groepsverband (maximaal 14 personen) vakantie vieren op Curaçao dan is beleef Curaçao appartementen de ideale locatie. Afhankelijk van de grootte van de groep maakt u gebruik van meerdere appartementen. In overleg zijn alle combinaties mogelijk. Wanneer u alle appartementen huurt heeft u dus de gehele begane grond van de villa, met zwembad en bar tot uw beschikking.

 

Overige informatie

beleef Curaçao appartementen biedt niet standaard ontbijt aan, maar kan voor u een welkomstontbijt aanbieden voor € 8,50 p/p. Alle appartementen zijn overigens voorzien van een kitchenette met koelkast.

Ook bieden wij trips aan om het eiland te verkennen. Wilt u strak witte stranden, geweldige landhuizen, mooie natuurparken of de rotsachtige noordkust van Curaçao zien, vraag ons dan naar de mogelijkheden en kosten. Deze kosten hangen natuurlijk af van duur, aantal personen en of u hier wel of geen lunch bij wilt hebben.

  • White Instagram Icon
  • w-facebook

​CONTACT 

Kaya Vivaldi 31 

Cas Grandi/Jan Thiel

T: +5999 5600343

info@beleefcuracao.com

© 2018 beleef Curaçao appartementen