top of page

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

 

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gasten van beleef Curacao appartementen, Kaya Vivaldi 31 en Kaya Vivaldi 16 te Willemstad Curaçao.

 2. Jessica de Bruijn en Walter van Gulik zijn de eigenaren van beleef Curaçao appartementen. De eigenaren kunnen zich laten vervangen.

 3. Met het aangaan van een huurovereenkomst worden deze algemene voorwaarden automatisch van kracht.

 4. Gasten dienen de instructies van de eigenaren op te volgen.

 5. De eigenaren kunnen gasten, bij overtreding van de algemene voorwaarden en/of bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot beleef Curaçao appartementen ontzeggen en/of weigeren. Dit zonder nadere mededeling, opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

 6. De administratie van de eigenaren is bepalend bij een onderling geschil tenzij de gasten het tegendeel kunnen bewijzen.

 7. Gasten van beleef Curaçao appartementen dienen zich te houden aan de algemene voorwaarden en aan onze huisregels.

 

2.  Reservering en bevestiging

 

 1. De huurovereenkomst kan mondeling, telefonisch, schriftelijk of per e-mail worden aangegaan.

 2. Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt beleef Curaçao appartementen u een bevestiging (mits plaats beschikbaar). De aanbetaling van 25% van de totale kosten dient binnen 5 werkdagen na de reservering per bank voldaan te zijn.

 3. Voor het reserveren van uw verblijf in beleef Curaçao appartementen worden geen extra reserveringskosten in rekening gebracht.

3.  Tarieven

 

 1. De tarieven zijn inclusief: gas, water, elektriciteit (airco 8 uur per dag), WIFI, BTW en 7% toeristenbelasting.

 2. De tarieven zijn exclusief de kosten van annulerings- en reisverzekering.

 3. De tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

 

4.  Betaling en annuleringskosten

 

 1. De verblijfskosten (resterende 75%) dienen uiterlijk 8 weken voor aankomst te worden voldaan per bank. Wanneer u binnen deze 8 weken reserveert dient u de totale kosten in z’n geheel binnen 5 werkdagen over te maken.

 2. De kosten dienen overgemaakt te worden naar bankrekening: NL80 INGB 0008 5705 67 t.a.v. J. de Bruijn en onder vermelding van het boekingsnummer.

 3. Indien u bij ons aankomt op de dag zelf en direct blijft overnachten ontvangt u de factuur ter plaatse. U dient dan de betaling contant te voldoen in Antilliaanse guldens. De dagkoers van de euro is dan de omrekenkoers.

 4. Het appartement staat ter uw beschikking vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst en u dient het appartement op de dag van vertrek om 11.00 uur te verlaten. Mocht u andere tijden prefereren is dit in overleg mogelijk en alleen indien het appartement/studio niet dezelfde dag weer verhuurt is.

 5. De overige kosten zoals drinken en eten dient u bij vertrek contant af te rekenen in Antilliaanse guldens.

 6. Voor annulering van uw verblijf worden 25% van de verblijfskosten in rekening gebracht. Dit bedrag komt overeen met de hoogte van de aanbetaling. Wanneer u binnen de 8 weken voor aankomstdatum annuleert heeft u geen recht op enige teruggave (de annuleringsverzekering dekt dit met een geldige reden). 

bottom of page