top of page

Powerboat Caribbean

Waarom kies jij voor de Powerboat naar Klein Curaçao? 

 

SNELHEID: VAARTIJD VAN 50 MINUTEN.

De Powerboat is een van de snelste boten naar Klein Curaçao met een vaartijd van 50 minuten. 
Dat is een stuk sneller dan de andere catamarans en grote motorboten die er zeker 1,5 tot 2 uur over doen! 
Wil jij supersnel naar Klein Curacao dan ben je bij de Powerboat aan het goede adres. 
Actie, adrenaline en snelheid gecombineerd in 1 geweldig avontuur!

KLEINSCHALIGE ERVARING: MAXIMAAL 10 PERSONEN

Met maximaal 10 personen op de boot ontwijk jij de massale tours! Met het gezellige team maken ze er een geweldige dag van. 
Het voelt alsof je een dag met vrienden weg bent. 

MINSTE KANS OP ZEEZIEKTE DOOR SNELHEID

Sommige mensen worden zeeziek doordat een boot langzaam heen en weer dobbert. Met de Powerboat heb je hier geen last van.
Zij varen namelijk supersnel, tot wel 80 kilometer per uur! 

 

RELAXTE VERTREKTIJDEN

Je hoeft pas om 09.45 bij de vertreklocatie aanwezig te zijn. 
Als jij de Powerboat boekt dan kun je ’s ochtends nog lekker even rustig ontbijten en wakker worden voor het avontuur begint. 
Rond 4 uur ’s middags zijn ze terug waardoor je dan ook nog wat aan je middag/avond hebt.  

Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar.

De trip is inclusief BBQ lunch, onbeperkt bier, wijn, softdrinks en water. 

Prijs: $ 165 per persoon

Westpunt trip: zeeschildpadden & Blue Room

 

Als jij het meeste uit je vakantie wil halen dan moet je echt een dag met deze tour mee. Wil jij veel van het eiland zien, op mooie plekken snorkelen en zeeschildpadden zien? Dat kan allemaal in 1 dag met deze trip. Met de supersnelle Powerboat scheur jij over zee langs het eiland, maar natuurlijk varen ze niet alleen maar hard. Ze stoppen op verschillende plekken om te snorkelen, zwemmen, relaxen en wat te eten (lunch word aan boord geserveerd). Een aantal hoogtepunten: 

Blue Room:

Deze grot staat bekend om de weerkaatsing van het zonlicht in het water wat de grot een blauwe gloed geeft. Onder water is dit echt schitterend om te zien. Om in deze grot te komen moet je soms een klein stukje onder water zwemmen. 

Playa Piskado/Playa Grandi:

Bij Playa Piskado, ook wel Playa Grandi genoemd, zwemmen heel veel zeeschildpadden. Deze prachtige beesten komen af op het visafval wat de vissers in zee gooien nadat ze hun vangst hebben schoongemaakt. 

Het mooie aan deze tour is dat je de prachtige kust van Curaçao vanaf het water kunt zien. Ze varen langs hele mooie stranden, villa’s met zeezicht, ongerepte stukken natuur en dat allemaal met een supersnelle Powerboat.  Als jij veel van het eiland wil zien en niet de hele dag op een strand wil liggen dan is deze tour echt een aanrader voor jou!

Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar.

De trip is inclusief BBQ lunch, onbeperkt bier, wijn, softdrinks en water. 

Prijs: $ 180 per persoon

Snorkel & Sightseeing Tour

 

In 2,5 uur tijd ontdek je een prachtig gedeelte van Curacao, wat je het mooiste doet vanaf een boot. De prachtige kustlijn, mooie huizen, hotels en de beroemde Pontjesbrug. Een aantal hoogtepunten:

Tugboat:

De Tugboat is een gezonken schip en staat bekend als de nummer #1 snorkelplek van Curacao. Deze boot ligt al zeker 30 jaar onder water, je vind hier heel veel mooie vissen en koraal. 

Spaanse water:

Het Spaanse Water gebied is een prachtig gebied waar multi-miljonairs hun prachtige huizen hebben. Met een boot kun je ze allemaal goed bekijken, met de auto kom je er niet eens in de buurt! Er is in dit gebied zelfs een privé-eiland met een huis erop. 

Willemstad & de Pontjesbrug:

Willemstad is het centrum van Curacao. Hier vind je de bekende Pontjesbrug (Koningin Emmabrug), de enige drijvende brug ter wereld. 

Sandals Resort:

Ook wordt er even gezwommen en gerelaxt bij het prachtige Sandals Resort. Dit is het grootste resort van het eiland met een prachtig zandstrand en kristalhelder water. 

Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar.

De trip is inclusief onbeperkt bier, wijn, softdrinks en water. 

Prijs: $ 95 per persoon

bottom of page