top of page

Mermaid Boattrips

Klein Curaçao ligt zo'n 25 kilometer van het zuidoostelijke puntje van het "grote" Curaçao, twee uur varen vanaf het Spaanse Water. De Mermaid, een stevig en zeewaardig schip, ligt op u te wachten aan de kade van de Fisherman's Pier, en vaart elke maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag ochtend om 6:45u. Zes keer per week neemt de Mermaid gasten mee naar Klein Curaçao voor een onvergetelijke dag.

Wanneer u aan boord gaat van de Mermaid, wacht u de hartelijke ontvangst van Kapitein Kees met een kopje thee of koffie. De sfeer aan boord is prima en u zult zich direct thuis voelen.

De Mermaid heeft als enige een echt strandhuis op Klein Curaçao. Met een overdekte patio met picknick tafels en gekoelde drankjes zit je er heerlijk uit de zon. De toiletten zijn keurig en goed onderhouden. De Mermaid biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een onvergetelijke dag aan het strand.

Tussen de middag wacht een heerlijk buffet waar u kunt genieten van kip, spare-rib en burgers, salades en fruit. Er is bier, wijn, vruchtensappen en frisdrank (alcoholische dranken tegen een kleine vergoeding).

Om kwart over drie ´s middags is het tijd om de terugreis te aanvaarden en vaart de Mermaid terug naar het vasteland. 

Inclusief ontbijt, open bar, bbq lunch, gebruik van toiletten en zoetwater douche, gebruik van snorkels en ligbedjes. 

Prijzen:

Volwassenen: USD 130,00 / EUR 120,00 / NAF 230,00
Kinderen (4-12): USD 65,00 / EUR 60,00 / NAF 115,00
Kinderen (0-3): Gratis

 

bottom of page